Det här med träning

Träning är något som vi mer eller mindre håller på med. Vissa satsar hårt på sin träning medans andra tar det lite lugnare. Alla är vi olika men vi alla behöver röra på oss mer eller mindre. Försök hitta din form av träning som passar dig. Har du inte tränat så mycket tidigare så kanske dagliga promenader är något att börja med.

Allt eftersom du börjar träna så kommer du att känna att du vill öka distansen på dina promenader och kanske till och med öka takten. Detta händer för att din kondition blir allt bättre och du orkar betydligt mer än du gjorde från början. När du ökar din takt och längd på promenaden så kan det vara gott att ha med sig praktiska vattenflaskor som håller drycken kall. Då du svettas så är du i behov att få i dig vätska och du bör fylla på under ditt träningspass. Ju mer du svettas desto mer vätska bör du dricka.

Då vi alla har olika förutsättningar så gäller det att hitta den träning som passa bäst. Vissa kanske tycker om att springa andra kanske väljer att träna på gym. En del kanske nöjer sig med raska promenader efter arbetet. Det spelar inte så stor roll vilken tärning som utförs utan huvudsaken är att vi rör på oss. Det rekommenderas att vi får upp vår puls minst 30 minuter per dag. Försök hitta vad som passar dig och ge dig och din kropp något som gör att du får den motion som din kropp så väl behöver.